Jokainen tippa Violetta-konsentraattia on suunniteltu tuoksuttamaan kaikki pyykit.
Kevään symbolina se on kauden äitiessenssi.
Sen tuoksu vapauttaa vaatteille intohimoisen ja intensiivisen aromin, ja sen kukkainen nuotti hallitsee ja pysyy pitkään.
Nestettä lisätään huuhteluaineeseen käsin pestäessä tai pesukoneessa viimeisessä huuhtelussa.
Violetta-pyykin tuoksu on parabeeniton ja nikkelivapaa.
Kasvipohjainen tuoksukynttilä punaisena, jossa on rikas kakun ja hunajan tuoksu!
Kokonaispaino: 430 g
Nettopaino: 180 g
Korkeus: 8 cm
Halkaisija: 7,2 cm
Liha-tortellini mignon ovat italialaisen ruokaperinteen käsityötaidon mestariteos, Emilia-Romagnan gastronomisen kulttuurin symboli. Taikina kaulitaan mahdollisimman ohueksi, mikä antaa näille pienille ja tyylikkäille tortellineille ainutlaatuista keveyttä ja herkkyyttä. Täyte on tasapaino liha, keitetty kinkku, mortadella ja ripaus muskottipähkinää. Jokainen ainesosa on valittu ja annosteltu takaamaan voimakas ja maukas lopputulos.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta
SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa
COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin
NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja
BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä
CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
10 % kapryylihappoa (C8), joka on peräisin kookoksesta, toisin kuin pitkän ketjun rasvahapot, MCT:t (keskiketjuiset triglyseridit) ohittavat ruoansulatuskanavan kokonaan ja menevät suoraan maksaan ketoaineiden tuotantoa varten. Sitä kutsutaan myös "rasvojen glukoosiksi". Kookoksessa on yksitoista erilaista rasvahappoa. Neljä niistä ovat MCT:t: kaproihappo (C6), kapryylihappo (C8), kapriinihappo (C10) ja lauriinihappo (C12). C12 on teknisesti ottaen MCT, mutta keho käsittelee sitä kuin pitkän ketjun rasvahappoa. Paaston tai paastoa jäljittelevän ruokavalion, kuten vähähiilihydraattisen tai keto-ruokavalion, aikana keho muuttuu kataboliseksi (hajoamiseksi) ja alkaa luonnollisesti tuottaa ketoaineita maksassa. Ketoaineita on kolme päätyyppiä. Ensiksi keho tuottaa asetoasetaattia (AcAc), sitten se muuttaa sen beetahydroksibutyraatiksi (BHB), ja kun BHB:tä on tarpeeksi, loput räjähtävät asetoniksi, jota hengitämme ulos tai virtsamme.
Puhdas hasselpähkinä: Erittäin rikas E-vitamiinissa
Makadamiaöljy: Rikas Omega 7:ssä (palmitoleiinihappo)
SKU: 5430002193014
Polyolit: 11,2 g
Energia: 441 Kcal, 1846 kJ
Kokonaisrasva: 39,8 g
Josta tyydyttynyttä rasvaa: 20,4 g
Hiilihydraatit: 17,4 g
Josta sokeria: 5 g*
Proteiini: 11,9 g
Suola: 0,0 g
Kuitu: 27,9 g
Luonnollinen makeutusaineyhdistelmä: Thaumatin, riboosi ja erytritoli
Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille
KÄYTTÖ
Veden kanssa kosketuksessa saippua vapauttaa pehmeän ja kevyen vaahdon, joka jättää ihon joustavaksi, pehmeäksi ja hienovaraisesti tuoksuvaksi.
NETTOPAINO
100 GRS
Sopii kaikille ihotyypeille
Saippua on valmistettu käsityönä Villefranche-sur-merissä.
Elintarvikeväri.
Sisältää kanervan uutteita.
AINESOSALUETTELO
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/vettä, tuoksu, kehäkukka, palmuydinhappo, glyseriini, europaea-oliivi, natriumkloridi, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/kukkauute.
DIN-artikkelit ovat standardisoituja kiinnityselementtejä, jotka valmistetaan Saksan teollisuusstandardien (DIN) mukaan. Nämä osat takaavat korkeimman yhteensopivuuden ja laadun, mikä tekee niistä ihanteellisia käytettäväksi erilaisissa teollisissa sovelluksissa, joissa luotettavuus ja tarkkuus ovat välttämättömiä.
Hellävaraisesti kylmäpuristettua kookosöljyä omasta tuotannosta. Raaka-aineet ovat tarkoin valvotusta luomutuotannosta.
Vitis valmistaa luomu kookosöljyn kookospähkinän hedelmälihan raasteesta hellävaraisesti puristamalla. Valmistus tapahtuu Saksassa sertifioidun puristusmenetelmän mukaan. Raaka-aineet ovat peräisin tarkoin valvotusta luomutuotannosta, pääasiassa Sri Lankasta. Kookosöljy ei ole kovetettu, valkaistu, hajustettu tai jalostettu.
Kyseessä on puhdas, vegaaninen luonnontuote, jota voidaan käyttää monipuolisesti keittiössä. Se kestää hyvin kuumennusta ja soveltuu siten ruoanlaittoon ja paistamiseen. Vegaanisena luonnontuotteena se sopii myös kasvissyöjien ja vegaanien ruokavalioon, voin korvikkeena sekä smoothieihin ja kulhoihin.
Erittäin hyvä tuote herkkukauppoihin ja luomukauppoihin.
Yksityinen etiketti mahdollinen.
Saadun lähes puhtaasta Bovale Sardo -rypäleestä (paikallisesti tunnettu nimellä Muristellu), alkuperäinen lajike, joka on uskollisesti esitetty tässä viinissä.
Hidas käymisprosessi pienissä teräksisissä astioissa ja pitkä kypsytys pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä kolmen vuoden ajan, jonka jälkeen viini on kypsynyt makuullaan makuullaan pullossa yli vuoden.
Syvän rubiininpunainen väri, jossa on violetteja vivahteita, avautuu nenässä mahtavasti kivihiilen, grafiitin ja pienten mustien marjojen aromeilla.
Maku paljastaa lämpöään, jota seuraa pehmeiden ja ympäröivien tanniinien verkko, paljastaen mustan kaakaon vivahteita.
Suodattamaton viini, mahdolliset sedimentit eivät heikennä laatua, vaan korostavat tyypillisyyttä ja todistavat viinintuotantomenetelmämme eheyden ja luonnollisuuden. Erinomainen seurana runsaille ja rakenteellisille ruoille, kuten riistalle, punaiselle lihalle ja kypsytetyille juustoille.
Komorit koostuvat neljästä saaresta: Mayotte ja kolme Ranskasta itsenäistä saarta, jotka muodostavat Komorien unionin (Suuri Komori, Anjouan ja Moheli). Suuri Komori on tulivuorisaari.
Saari kärsii vakavasta vedenpuutteesta, sillä tulivuorikivet eivät pidätä vettä ja lähteitä on vähän. Pääasiallinen taloudellinen resurssi on vaniljan viljely. Vaniljaa, joka tuotiin Komoreille ennen 1930-lukua, viljellään neljällä saarella perinteisellä tavalla.
Tämä oikukas orkidea tarjoaa kauniin kukkakimpun. Kukinta tapahtuu käsin naisten toimesta aamunkoitteessa. Hyvä työntekijä "naittaa" 1000–1500 vaniljakukkaa päivässä. Sadonkorjuuaikana kerätään palko palkolta, tarkasti juuri ennen "teknistä kypsymistä".
Alkuperä: Komorit
Alue: Suuri Komori
Lajike: Planifolia
Vihjeet: Kasviperäinen, kukkainen, estragoni
SKU: 5430002193137
Polyolit: 25g °
Energia: 525Kcal, 2197kJ
Kokonaisrasva: 49g
Josta tyydyttynyttä rasvaa: 30g
Hiilihydraatit: 32g
Josta sokeria: 6g *
Proteiini: 9g
Suola: 0g