Tuotteet hakusanalla nobilia kuche (22)

Violetta - Pesuessenssit

Violetta - Pesuessenssit

Jokainen tippa Violetta-konsentraattia on suunniteltu tuoksuttamaan kaikki pyykit. Kevään symbolina se on kauden äitiessenssi. Sen tuoksu vapauttaa vaatteille intohimoisen ja intensiivisen aromin, ja sen kukkainen nuotti hallitsee ja pysyy pitkään. Nestettä lisätään huuhteluaineeseen käsin pestäessä tai pesukoneessa viimeisessä huuhtelussa. Violetta-pyykin tuoksu on parabeeniton ja nikkelivapaa.
Melomakarono

Melomakarono

Kasvipohjainen tuoksukynttilä punaisena, jossa on rikas kakun ja hunajan tuoksu! Kokonaispaino: 430 g Nettopaino: 180 g Korkeus: 8 cm Halkaisija: 7,2 cm
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Liha-tortellini mignon ovat italialaisen ruokaperinteen käsityötaidon mestariteos, Emilia-Romagnan gastronomisen kulttuurin symboli. Taikina kaulitaan mahdollisimman ohueksi, mikä antaa näille pienille ja tyylikkäille tortellineille ainutlaatuista keveyttä ja herkkyyttä. Täyte on tasapaino liha, keitetty kinkku, mortadella ja ripaus muskottipähkinää. Jokainen ainesosa on valittu ja annosteltu takaamaan voimakas ja maukas lopputulos.
Aubel voi

Aubel voi

250g Aubel Leivinpaperi Kasa Pehmeä Puolisuolattu
Munanuudelit

Munanuudelit

Munanuudelit, nopea kypsennys, pronssilla vedetty, 100 % italialaista viljaa, tuoreita italialaisia munia.
Paccheri

Paccheri

Bronssilla vedetty ja hitaasti kuivattu Paccheri, 100 % italialaista viljaa ilman lisäaineita
Talha Blanco - Kunnioitetut Viinit

Talha Blanco - Kunnioitetut Viinit

TALHA BLANCO FIKSAA TEKNIIKAA: Alkuperämerkintä: DOP Alentejo Koostumus: Antão Vaz, Arinto, Perrum, Fernão Pires Viininvalmistus: Käynyt saviastioissa Alkoholiaste: 13o MAISTAMISMUISTIO: Ulkonäkö: Kultainen Haju: Kypsä hedelmä (ananas) ja appelsiinin kuori Maku: Mineraalinen, intensiivinen ja pitkäkestoinen loppu
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Mustikka Nougat - Käsityönougat-myymälä

Mustikka Nougat - Käsityönougat-myymälä

Aito pehmeä nougat, valmistettu Provencessa.
Kavala Kourabiedes - Mantelit 500g

Kavala Kourabiedes - Mantelit 500g

Kavala Kourabiedes mantelilla 500g
Hasselpähkinä Suklaa

Hasselpähkinä Suklaa

10 % kapryylihappoa (C8), joka on peräisin kookoksesta, toisin kuin pitkän ketjun rasvahapot, MCT:t (keskiketjuiset triglyseridit) ohittavat ruoansulatuskanavan kokonaan ja menevät suoraan maksaan ketoaineiden tuotantoa varten. Sitä kutsutaan myös "rasvojen glukoosiksi". Kookoksessa on yksitoista erilaista rasvahappoa. Neljä niistä ovat MCT:t: kaproihappo (C6), kapryylihappo (C8), kapriinihappo (C10) ja lauriinihappo (C12). C12 on teknisesti ottaen MCT, mutta keho käsittelee sitä kuin pitkän ketjun rasvahappoa. Paaston tai paastoa jäljittelevän ruokavalion, kuten vähähiilihydraattisen tai keto-ruokavalion, aikana keho muuttuu kataboliseksi (hajoamiseksi) ja alkaa luonnollisesti tuottaa ketoaineita maksassa. Ketoaineita on kolme päätyyppiä. Ensiksi keho tuottaa asetoasetaattia (AcAc), sitten se muuttaa sen beetahydroksibutyraatiksi (BHB), ja kun BHB:tä on tarpeeksi, loput räjähtävät asetoniksi, jota hengitämme ulos tai virtsamme. Puhdas hasselpähkinä: Erittäin rikas E-vitamiinissa Makadamiaöljy: Rikas Omega 7:ssä (palmitoleiinihappo) SKU: 5430002193014 Polyolit: 11,2 g Energia: 441 Kcal, 1846 kJ Kokonaisrasva: 39,8 g Josta tyydyttynyttä rasvaa: 20,4 g Hiilihydraatit: 17,4 g Josta sokeria: 5 g* Proteiini: 11,9 g Suola: 0,0 g Kuitu: 27,9 g Luonnollinen makeutusaineyhdistelmä: Thaumatin, riboosi ja erytritoli
Kihokki

Kihokki

Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille KÄYTTÖ Veden kanssa kosketuksessa saippua vapauttaa pehmeän ja kevyen vaahdon, joka jättää ihon joustavaksi, pehmeäksi ja hienovaraisesti tuoksuvaksi. NETTOPAINO 100 GRS Sopii kaikille ihotyypeille Saippua on valmistettu käsityönä Villefranche-sur-merissä. Elintarvikeväri. Sisältää kanervan uutteita. AINESOSALUETTELO sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/vettä, tuoksu, kehäkukka, palmuydinhappo, glyseriini, europaea-oliivi, natriumkloridi, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/kukkauute.
Manti (Tortellini)

Manti (Tortellini)

Pakkauksen määrä: 12 x 400g Tuotenumero: 1319 Grammoja: 400g
500 ML TUPAKKOVESI

500 ML TUPAKKOVESI

500 ML TUPAKKA HAIKKA
DIN-artikkeli

DIN-artikkeli

DIN-artikkelit ovat standardisoituja kiinnityselementtejä, jotka valmistetaan Saksan teollisuusstandardien (DIN) mukaan. Nämä osat takaavat korkeimman yhteensopivuuden ja laadun, mikä tekee niistä ihanteellisia käytettäväksi erilaisissa teollisissa sovelluksissa, joissa luotettavuus ja tarkkuus ovat välttämättömiä.
Luomu Kookosöljy

Luomu Kookosöljy

Hellävaraisesti kylmäpuristettua kookosöljyä omasta tuotannosta. Raaka-aineet ovat tarkoin valvotusta luomutuotannosta. Vitis valmistaa luomu kookosöljyn kookospähkinän hedelmälihan raasteesta hellävaraisesti puristamalla. Valmistus tapahtuu Saksassa sertifioidun puristusmenetelmän mukaan. Raaka-aineet ovat peräisin tarkoin valvotusta luomutuotannosta, pääasiassa Sri Lankasta. Kookosöljy ei ole kovetettu, valkaistu, hajustettu tai jalostettu. Kyseessä on puhdas, vegaaninen luonnontuote, jota voidaan käyttää monipuolisesti keittiössä. Se kestää hyvin kuumennusta ja soveltuu siten ruoanlaittoon ja paistamiseen. Vegaanisena luonnontuotteena se sopii myös kasvissyöjien ja vegaanien ruokavalioon, voin korvikkeena sekä smoothieihin ja kulhoihin. Erittäin hyvä tuote herkkukauppoihin ja luomukauppoihin. Yksityinen etiketti mahdollinen.
MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Saadun lähes puhtaasta Bovale Sardo -rypäleestä (paikallisesti tunnettu nimellä Muristellu), alkuperäinen lajike, joka on uskollisesti esitetty tässä viinissä. Hidas käymisprosessi pienissä teräksisissä astioissa ja pitkä kypsytys pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä kolmen vuoden ajan, jonka jälkeen viini on kypsynyt makuullaan makuullaan pullossa yli vuoden. Syvän rubiininpunainen väri, jossa on violetteja vivahteita, avautuu nenässä mahtavasti kivihiilen, grafiitin ja pienten mustien marjojen aromeilla. Maku paljastaa lämpöään, jota seuraa pehmeiden ja ympäröivien tanniinien verkko, paljastaen mustan kaakaon vivahteita. Suodattamaton viini, mahdolliset sedimentit eivät heikennä laatua, vaan korostavat tyypillisyyttä ja todistavat viinintuotantomenetelmämme eheyden ja luonnollisuuden. Erinomainen seurana runsaille ja rakenteellisille ruoille, kuten riistalle, punaiselle lihalle ja kypsytetyille juustoille.
Nau Vodka

Nau Vodka

Nau Vodka
Kuivatut Tomaatit 200g - Kuivatut Tomaatit

Kuivatut Tomaatit 200g - Kuivatut Tomaatit

Kuivatut Tomaatit. Ulkonäkö: punaiset tomaatit. Maku/Aromi: tyypillinen punaisille kuivatuille tomaateille, aromaattinen, voimakkaalla maulla, miellyttävän pyöristetty.
Munanuudelit

Munanuudelit

Munanuudelit, valmistettu tuoreista munista pronssilla vedettynä, 100% italialaista viljaa - 100% Made in Italy
Speculoos Nougat - Käsityön Nougaterie

Speculoos Nougat - Käsityön Nougaterie

Aito pehmeä nougat, valmistettu Provencessa.
Komorien Vaniljan Alkuperä

Komorien Vaniljan Alkuperä

Komorit koostuvat neljästä saaresta: Mayotte ja kolme Ranskasta itsenäistä saarta, jotka muodostavat Komorien unionin (Suuri Komori, Anjouan ja Moheli). Suuri Komori on tulivuorisaari. Saari kärsii vakavasta vedenpuutteesta, sillä tulivuorikivet eivät pidätä vettä ja lähteitä on vähän. Pääasiallinen taloudellinen resurssi on vaniljan viljely. Vaniljaa, joka tuotiin Komoreille ennen 1930-lukua, viljellään neljällä saarella perinteisellä tavalla. Tämä oikukas orkidea tarjoaa kauniin kukkakimpun. Kukinta tapahtuu käsin naisten toimesta aamunkoitteessa. Hyvä työntekijä "naittaa" 1000–1500 vaniljakukkaa päivässä. Sadonkorjuuaikana kerätään palko palkolta, tarkasti juuri ennen "teknistä kypsymistä". Alkuperä: Komorit Alue: Suuri Komori Lajike: Planifolia Vihjeet: Kasviperäinen, kukkainen, estragoni SKU: 5430002193137 Polyolit: 25g ° Energia: 525Kcal, 2197kJ Kokonaisrasva: 49g Josta tyydyttynyttä rasvaa: 30g Hiilihydraatit: 32g Josta sokeria: 6g * Proteiini: 9g Suola: 0g